30 oct. 2009

Actualizari Automate – Actualizeaza-ti Windows-ul !!!

Putinii ani de experienta,mi-au dat de inteles,ca un utilizator minocru,basic si/sau incepator,nu pune mare pret pe actualizarile automatice,si,in multe cazuri,m-am intalnit cu utilizatori ce aveau actualizarile automate dezactivate.

Un sistem operativ stabil se obtine pe parcurs,dupa cateva luni bune de folosire,sau in unele cazuri,procesul de stabilizare optima,poate dura cativa ani.

Windows Update, este foarte important in sistemul operativ,si tocmai din acest motiv,se recomanda mentinerea lui in stare activa.Se recomanda,cautarea manuala de actualizari,cel putin o data la 2 luni,pentru a mentine sistemul operativ sub protectie,si mereu in pas cu aparitiile continuue de hardware si programe.

Neplacerea vine atunci cand folositi un sistem operativ ilegal,stiti voi…acel sistem operativ instalat de pe cd-ul de la prietenul prietenei colegului verisorului meu… sau acel sistem operativ ¨cumparat¨ pe Emule,Odc,Dcc+,etc…

Sfat: Mentineti sistemul operativ din calculatorul vostru actualizat,si cautati actualizarile disponibile manual,atunci cand e cazul,pentru a va bucura de imbunatatirile acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu