29 oct. 2009

Program pentru facut pagini web – Webdesign -

Programul despre care va voi vorbi in continuare este GRATUIT iar utilizarea acestuia nu necesita cunostinte de programare WEB, deoarece a fost creat cu gandul la persoane care doresc o pagina web personala, si nu vor ori nu isi permit sa plateasca pentru ea.

O pagina web a devenit in ultima vreme,ceva mai mult decat un moft,si stim toti cat de important este ca o firma sa existe in internet, unde posibilii clienti sa poate arunca o privire peste serviciile si produsele oferite de aceasta.

E gresit sa credem ca o pagina web nu poate fi ¨gazduita¨ acasa in calculatorul personal,si ca pentru acest lucru, avem nevoie de un serviciu contratat. Pc-ul unde se afla site-ul, poate fi chiar si pc-ul de la birou,daca aceasta are conexiune la internet. Eu personal, ¨cazez¨ pagina web a firmei intr-un pc Pentium 2, cu conexiune la internet 24/24, iar acest pc nu ar nici tastatura,nici mouse,nici monitor.Iar spatiul si traficul, il decid eu… ce simplu,nu ?!?

Revenind la programul despre care vroiam sa va vorbesc si lasand ¨amanet¨ datele tehnice si detaliile presupunand ca stiti deja unde vreti sa va alocati pagina web, va reamintesc,ca programul face parte din categoria de programe Open Source si este disponibil atat pentru Windows,sub numele ¨NVU¨ cat si pentru Linux, unde il puteti gasi sub numele ¨Kompozer¨.

Nu e greu de utilizat,insa daca nu va descurcati cu instructiunile in limba engleza, va sfatuiesc sa apelati la dictionare, sau programe pentru tradus.

Puteti incepe crearea unei pagini web de la baza acestuia, sau puteti cauta pagini goale – templates – disponibile in diverse site-uri din aceasta categorie si la o distanta de ¨doua click-uri si trei cautari¨ in Google.

NOTA: In curand vom publica un manual basic pentru design web.

>>>> Descarca Gratis Nvu Aici <<<<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu